3 vendégváró finomság Spanyolországból

3 vendégváró finomság Spanyolországból

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
pinchos
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

A spanyolországi élménybeszámolóimban többször említettem, de most meg is mutatom mi is az a PINCHOS! Számtalan variációja létezik, hiszen bármilyen feltéttel el lehet készíteni. Az aranyszabály mindösszesen annyi, hogy a bagettnél jóval vastagabb legyen a töltelék! Itthon is határozottan hozzá tudnék szokni ahhoz, hogy a feltéttel lakjak jól és ne a kenyérrel! 🙂

Gyorsan, egyszerűen, már kész alapanyagokból elkészíthető! Bónusz tulajdonsága, hogy még a sütőt sem kell bekapcsolnod, ami különösen jól jön ezeken a meleg nyári napokon!

MIT VEGYÉL A BOLTBAN?

  • Bagett
  • Fűszeres szendvicskrém (kétfélét használtam)
  • Mozzarella
  • Érlelt sonka
  • Aszalt paradicsom
  • Szardella (én a kapribogyósat választottam)
  • Kapribogyó
  • Bazsalikom

ELKÉSZÍTÉS:

1 – Mozzarellás Pinchos

A bagettre szeld rá a mozzarellát majd az aszalt paradicsomot, tegyél a tetejére díszítésként egy kis bazsalikomot és frissen őrölt borssal szórd meg a pinchosok tetejét.

2 – Érlelt sonkás Pinchos

Kend meg vastagon a bagettet az egyik fűszeres szendvicskrémmel, igazítsd el rajta az érlelt sonkát és rögzítsd a bagetthez egy fogpiszkálóval.

3 – Szardellás Pinchos

Kend meg vastagon a bagettet a másik fűszeres szendvicskrémmel, tedd rá a szardellákat és tegyél még rá egy kis kapribogyót kiegészítésként.

Természetesen minden hozzávaló elkészíthető házilag is, én most sajnos nem voltam ennyire szorgalmas, de a PINCHOS esetében pontosan azt élvezem, hogy bevásárlással, kipakolással és elkészítéssel együtt maximum 40 percet vesz igénybe! Jó étvágyat!

Nem szeretnél lemaradni a folytatásról?

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj a következő bejegyzésről!

Ezeket olvastad már?

Nézz körül a webshopban

Nature utazónapló

Nature utazónapló

9.990 Ft

Ocean útazónapló

Ocean utazónapló

9.990 Ft

Sun utazónapló

9.990 Ft