Gazpacho, a hűsítő nyári leves

Gazpacho, a hűsítő nyári leves

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Vendégblogger szeptember
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Időigény

1 óra

Adag

4 fő

Nehézség

Könnyű

A Gazpacho egy igazán finom és hűsítő spanyol különlegesség. Spanyolországban nem igazán találunk levest az étlapokon, viszont abban biztosak lehetünk, ha levest kérünk, akkor ezt a hűsítő finomságot bármelyik étteremben hibátlanul elkészítik nekünk. A szeptemberi hónapban Pargmann Laura Gazpacho receptjével nyerte el Kalandkonyha receptpályázatunkat!

Hozzávalók:

  • 6 db paradicsom
  • 1 db kígyóuborka
  • 2 db paprika
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál almaecet

Elkészítés:

A paradicsomot tedd bele a forrásban lévő sós vízbe, hogy a héja könnyebben lejöjjön, majd hámozd meg. A többi hozzávalót vágd fel apró darabokra majd turmixold össze végül pedig add hozzá az almaecetet. Ízlés szerint adj hozzá sót, borsot és tedd hűtőbe. Mikor a leves már jól lehűlt tálald levesgyönggyel vagy pirított kenyérkockákkal.

Jó étvágyat hozzá! 😊

Legyél Te a hónap vendégbloggere!

Mit kell hozzá tenned?

Nem szeretnél lemaradni a folytatásról?

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj a következő bejegyzésről!

Ezeket olvastad már?

Nézz körül a webshopban

Nature utazónapló

Nature utazónapló

9.990 Ft

Ocean útazónapló

Ocean utazónapló

9.990 Ft

Sun utazónapló

9.990 Ft